skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Draytek†Routers:

DrayTek is een Taiwanese fabrikant van breedband apparatuur, waaronder firewalls, VPN-toestellen, routers en draadloze LAN-apparaten. Het bedrijf werd in 1997 opgericht door een team van ervaren ingenieurs die besloten om hun eigen bedrijf te vormen en wat ze voelen zijn superieur netwerk producten te creŽren. Hun vroegste producten die zijn opgenomen ISDN gebaseerde oplossingen, de eerste is de ISDN Vigor128, een USB-aansluiting adapter voor Windows en Mac OS. Dit werd gevolgd door de ISDN-Vigor204 ISDN terminal adapter / PBX en Vigor2000, hun eerste router.

DrayTek was een van de eerste fabrikanten die VPN-technologie te brengen naar low cost routers, helpen met het ontstaan van levensvatbare telewerken. In2004, DrayTek vrijgegeven van de eerste van hun VoIP (Voice-Over-IP) producten die is uitgegroeid tot een van hun belangrijkste gebieden. In 2006, nieuwe producten, gericht op Bedrijven debuteerde inclusief grotere schaal firewalls en Unified Threat Management (UTM) firewalls producten.

DrayTek Vigor's lijn biedt de enige moderne consument DSL-ethernet modems met ondersteuning voor de PPPoA standaard in vergelijking met de meer de breed ondersteunde PPPoE voor gebruik met full-featured thuis routers en home computers zonder duurder ATM hardware. PPPoA wordt vooral gebruikt in het Verenigd Koninkrijk. De meeste Vigors ook mogelijk een virtual private network (VPN)-verbinding rechtstreeks naar de router, zonder de noodzaak om via de VPN-pakketten door te geven aan een VPN-server die draait op een computer. Met de juiste configuratie is het mogelijk om een ??VPN op afstand te verbinden met een Vigor router, gebruik Wake on LAN voor het opstarten van een computer aangesloten op het, en maak een remote beheer verbinding met de computer te besturen.

Draytek†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Draytek – Vigor HTTP admin admin
Draytek – Vigor 2600 HTTP admin (none)
Draytek – Vigor 2900+ HTTP admin admin
Draytek – Vigor2130 (Draytek Firmware) admin admin
Draytek – Vigor2200E-Plus (Draytek Firmware) admin admin
Draytek – Vigor2500 (Draytek Firmware) admin admin
Draytek – Vigor2600vg (Draytek Firmware) admin admin
Draytek – Vigor2700 (Draytek Firmware) user user
Draytek – Vigor2700e (Draytek Firmware) admin admin
Draytek – Vigor2800vg (Draytek Firmware) admin admin
Draytek – Vigor2820 (Draytek Firmware) user user
Draytek – Vigor2910 (Draytek Firmware) admin admin
Draytek – Vigor2930 (Draytek Firmware) user user
draytek – Vigor3300 series Telnet draytek 1234