skyblock.nl


Welkom op de site met de meeste standaard wachtwoorden!!!

Over Extreme Networks†Routers:

Extreme Networks is een bekende fabrikant van netwerk-apparatuur en oplossingen.

Extreme Networks is gevestigd in Santa Clara, CaliforniŽ. Haar missie is om hoge prestaties te leveren met netwerken de grote schaal en de snelheid van de opkomende 10 Gigabit, 40 Gigabit en 100 Gigabit Ethernet. Oplossingen zijn gericht op corporate ondernemingen en bedrijven bouwen en hosten van het web en multimedia via IP.

Doorheen haar geschiedenis heeft de Vennootschap die meer dan 15 miljoen Ethernet-poorten en heeft een aanwezigheid in meer dan 50 landen. Het bedrijf verhoogt de waarde van het netwerk met zijn geavanceerde software platforms die zinvol inzicht en controle te bieden om toepassingen en diensten. Dit helpt corporate ondernemingen en dienstverleners die de hoge prestaties, veilige netwerken die ondersteuning bieden geconvergeerde spraak, video en data te hebben. Intelligentie is uitgebreid met een uitbreidbaar, flexibel en veilig protocol gebaseerde communicatiemogelijkheden, waardoor apparaten om te praten met elkaar.

Extreme Networks richt zich op een breed scala van klanten met bekabelde en draadloze netwerkinfrastructuren. Van corporate ondernemingen, zoals fabrikanten, retailers, financiŽle instellingen, nutsbedrijven en organisaties in de gezondheidszorg, tot grote universiteiten en K-12 school districten aan de federale en lokale overheden over de hele wereld.

Om de producten te vullen, Extreme Networks biedt een complete selectie van professionele diensten en aangepaste aanbod, met inbegrip van netwerk ontwerp, verbeterde inzicht in de stromen en applicaties, voice en security testen, netwerk kit uitvoering alsmede technische bijstand op een 24 ◊ 7 basis van een wereldwijde aanwezigheid.

Extreme Networks†Router Paswoorden Lijst:

Vendor – Model Access Type Username Password
Extreme Networks – All Switches Multi admin (none)